Dakkapel renovatie

U heeft al een dakkapel, maar deze is oud en verweert aan de buitenkant? Tijd voor een dakkapel renovatie. Wij kunnen de renovatie van uw oude dakkapel realiseren zodat de levensduur weer met een aantal jaren verlengd kan worden. Voor kleine aanpassingen of een gehele metamorfose bent u bij ons aan het juiste adres.

Dakkapel renovatie

Wij kunnen uw dakkapel voorzien van nieuwe boeien en de zijwangen van de dakkapel vervangen met de systemen van keralit of trespa. De oude kozijnen worden vervangen door kunststof kozijnen van Schüco die aan de binnenzijde word afgewerkt op de bestaande situatie, zodat er geen enkel probleem ontstaat aan de binnenzijde. Kunststof kozijnen gaan langer mee en zijn onderhoudsvrij. Zo kunt u nog langer genieten van uw dakkapel.

Lood vervangen dakkapel

Alleen het lood vervangen van uw dakkapel of volledig nieuwe dakbedekking van epdm? Wij kunnen binnen een dag een aantal aanpassingen doen aan uw dakkapel waardoor deze weer een frisse uitstraling heeft zonder dat uw complete dakkapel er af hoeft. Dit alles zorgt ervoor dat de kosten aanzienlijk schelen vergeleken met een nieuwe dakkapel.

Het uitbreiden van uw dakkapel is ook een mogelijkheid. Uw bestaande dakkapel verbreden of een overstekken realiseren aan de zijkanten en voorkant. Bij een overstek is het mogelijk om een rolbak te verwerken in uw dakkapel zonder dat deze zichtbaar is aan de buitenkant.

Dakkapel vervangen?

Laat u toch liever uw oude dakkapel vervangen door een nieuwe? Wij kunnen u helpen met het verwijderen van uw oude dakkapel en het plaatsen van uw nieuwe dakkapel.

Flexkozijn Hengelo

Heeft u vragen over onze dakkapel renovaties? Neem gerust contact met ons op via: