FlexKozijn en de Energiebespaarlening

Energiezuinige woning is vriendelijk voor de portemonnee

Het Nationaal Energiebespaarfonds

maakt het mogelijk

Zojuist een huis gekocht? Plannen om te verbouwen of om alleen de kozijnen te vervangen voor kunststof kozijnen? Alleen niet de middelen om uw woning te renoveren? FlexKozijn biedt u de mogelijkheid om uw woning duurzamer te maken met de Energiebespaarlening!

Energiebespaarlening

Uw woning voorzien van energiebesparende maatregelen is een slimme investering. De maatregelen kunnen het waardebehoud van de woning positief beïnvloeden en zorgen voor meer wooncomfort. En: u draagt uw steentje bij aan het klimaat.

Er is nu een aantrekkelijke lening beschikbaar, de Energiebespaarlening. Deze lening is er voor particuliere woningbezitters en Verenigingen van eigenaren (VvE’s). Afhankelijk van de hoeveelheid verbruikte energie, kan de besparing genoeg zijn om de maandelijkse betaling van de (VvE) Energiebespaarlening te dekken. Mogelijk is er zelfs wat extra’s te besparen. Bovendien is de lening in de meeste gevallen fiscaal aftrekbaar.

Financiering kunststof kozijnen

Uw oude kozijnen vervangen door nieuwe kunststof kozijnen? Kunststof kozijnen zijn isolerend en daarom energiebesparend. Benieuwd naar de mogelijkheden voor de financiering van kunststof kozijnen? De adviseurs van FlexKozijn staan graag voor u klaar!

U kunt ook eens kijken op www.energiebespaarlening.nl.

GRATIS OFFERTE AANVRAGEN

Energiebespaarlening

De Energiebespaarlening wordt verstrekt uit het Nationaal Energiebespaarfonds. Stimuleringsfonds Volkshuisvesting Nederlandse gemeenten (SVn) is aangewezen als uitvoeringsorganisatie en bemiddelaar van het Nationaal Energiebespaarfonds. Dat betekent dat u als particuliere huiseigenaar en als Vereniging van Eigenaren rechtstreeks contact met SVn heeft. Het fonds is gevuld door de Rijksoverheid, de Rabobank, de ASN Bank en de Council of Europe Development Bank (CEB). Totaal is er € 300 miljoen beschikbaar. Rente en aflossing stromen terug in dit fonds, zodat opnieuw Energiebespaarleningen kunnen worden verstrekt.

Energiebespaarlening
VRAAG NAAR DE MOGELIJKHEDEN
Svn-flexkozijn-250px
Rabobank-flexkozijn-250px
Asn-bank-flexkozijn250px
Rijksdienst-flexkozijn250px
CEB-flexkozijn-250px
Logo-Geld-lenen-kost-geld