Het is officieel! 🎉

Op 20 mei 2019 heeft Flexkozijn het VKG Keurmerk ontvangen! Dit keurmerk hebben we natuurlijk niet kunnen krijgen zonder het fantastische vakwerk dat onze monteurs leveren. We zijn ontzettend trots op deze prestatie! Meer informatie over Flexkozijn of het VKG keurmerk? Neem dan gerust contact met ons op.

VKG-keurmerk-FlexKozijn-foto

Wat is het VKG Keurmerk?

  • ZEKER VAN GECONTROLEERDE KWALITEIT

Het hele proces van productie tot en met montage wordt door de VKG onafhankelijk gecontroleerd. Controle op de productie van de kunststofprofielen, de productie van de kozijnen, ramen en deuren. Tot slot wordt er gecontroleerd door onafhankelijke keurmeesters op de montage van de VKG Keurmerk kozijnen. Vind hier uw VKG Keurmerk leverancier.

  • ZEKER VAN GEDIPLOMEERDE MONTEURS

De kwaliteit van uw kunststof kozijn is gecontroleerd maar de montage is minstens zo belangrijk. Daarom werken alle VKG Keurmerkbedrijven met VKG gediplomeerde monteurs. De monteurs werken conform de kwaliteitseisen en adviezen die opgesteld zijn door het VKG Keurmerk. Kwaliteit gegarandeerd.

  • ZEKER VAN GARANTIE EN WAARBORGFONDS

Het Waarborgfonds biedt financiële zekerheid voor particuliere klanten. Volgens het Waarborgfonds van het VKG Keurmerk mag uw aanbetaling maximaal 30% zijn bij opdrachtverlening. Mocht de VKG Keurmerk leverancier zijn verplichtingen niet kunnen nakomen, dan garandeert het Waarborgfonds van het VKG Keurmerk dat de opdracht voor de resterende betaling wordt overgenomen door een andere VKG Keurmerk leverancier. Mocht dit niet mogelijk blijken ontvangt u uw aanbetaling terug.