Schuco kozijnen logo

Schüco

Met Schüco hebben wij een betrouwbare partner in huis met meer dan 60 jaar ervaring kunt u er zeker van zijn dat u een kwaliteit product krijgt. Wij bieden een groot assortiment producten aan van het merk Schüco. Het bedrijf is met 5400 medewerkers en 12.000 partnerbedrijven actief in meer dan 80 landen en is al jaren actief als onze partner in Nederland. Producten van Schüco zijn duurzaam, betrouwbaar en vooral ook erg mooi! Daarnaast zorgen de deuren, kozijn etc. voor een goede isolatie en veiligheid.
Duco Ventilatie logo

Duco

Duco levert kwaliteit ventilatieroosters en wij zijn dan ook trots dat wij met dit product mogen werken en dat we Duco tot onze partner mogen rekenen.

Opgericht in 1991 en sindsdien gegroeid tot een succesvol leveranciers van onze Duco ventilatieroosters. Met de ventilatieroosters van Duco krijgt u een product in huis van een bedrijf dat meer dan 25 jaar ervaring heeft. Daarnaast haalde Duco meerdere internationale awards op het gebied van innovatie, management en export.

Keje raamdecoratie logo

Kej

Kej Raamdecoratie staat voor kwaliteit! bekend van RTL 4 en heeft dan ook ruim zijn sporen verdient. Met meer dan 10 jaar ervaring op maatwerk staat dit bedrijf zijn mannetje. Dus met een hor van Kej hoeft u zich nooit meeer zorgen te maken voor onvrijwillige indringers.
Pilkington glas logo

Pilkington

Zeg je glas dan zeg je Pilkington een begrip in de wereld van glas toonaangevende gebouwen waar ze partner van zijn geweest zijn onder andere:

  • Het nieuwe MST in Enschede
  • Ziggo dome

Om er maar even een paar te noemen vandaar dat wij dan ook gekozen hebben voor dit bedrijf als onze partner voor glas.

keralit_logo-k

Keralit

Keralit is een van onze partners en is een toonaangevend bedrijf op het gebied van dakpanelen en dakbedekking. U kunt ervan op aan dat dit dus zeer goed materiaal is en dat u een ijzersterke dakpanelen heeft als wij deze producten gebruiken.