Home
Klantervaringen

Klant
ervaringen

We zijn er trots op dat al onze producten van de beste kwaliteit zijn en voldoen aan de hoogste normen. Maar we weten dat woorden alleen niet genoeg zijn. Daarom willen we graag de ervaringen delen van onze gewaardeerde klanten.
Gratis Adviesgesprek

Klantervaringen

Hier kunt u verhalen lezen over hoe onze producten en diensten hun huizen hebben getransformeerd en hun verwachtingen hebben overtroffen. Of het nu gaat om een complete renovatie of het vervangen van een enkel kozijn, we streven ernaar om elke klant tevreden te stellen en hun visie werkelijkheid te laten worden.

Kozijnen
Gewoon geweldig
Jeanine & Cos, Lelystad

Goedenavond, Tim en Job hebben de raamkozijnen aan de achterkant gerenoveerd en hebben fantastisch werk geleverd. Ze hebben goed in overleg gewerkt. En dan de gezelligheid niet te vergeten. Bedankt jongens

Kozijnen
Deuren
Dakkapellen
Top vakwerk door Tim en Jonathan
Gert-Jan, Loosdrecht

Mannen hebben de eerste dagen keihard gewerkt om de laatste dag ook tijd te hebben om alles goed na te lopen en af te werken. Wij kregen naast nieuwe kozijnen, openslaande deuren boven en onder, voordeur en een dakkapel aan de voor en achterkant. Dit is de 2e keer dat wij voor FlexKozijn hebben gekozen..

Deuren
Fantastische service en plaatsing
Fam. Brouwer

Goede prijs kwaliteit verhouding. Komen hun afspraken na, goede communicatie. Uitstekend plaatsings personeel. Werken hard, zijn op tijd, ruimen alles op en leveren vakwerk af. Raad aan iedereen dit bedrijf aan, kom je niet veel meer tegen in deze tijd. Mvg Jan en Ellis de Groot

Dakkapellen
Fijn bedrijf, kozijnen zijn snel en goed geplaatst.
Fam. Bolderink

Na een goed adviesgesprek met Nick en Stefan over het plaatsten van kunststof kozijnen, werd ons geadviseerd omdat een latei te plaatsen bij een van de kozijnen omdat er boven een scheur in de gevel zit. Hier hadden wij zelf niet bij stilgestaan. Wij zijn zeer tevreden, er konden een paar dingen niet worden afgemaakt in de week van plaatsing i.v.m het koude weer. Naderhand is dit netjes opgelost. Van ons krijgen ze een dikke 10!

Dakkapellen
Een echte aanrader
Annemarie

Wat een fantastisch bedrijf. Super snelle levering en echt super mooi afgewerkt aan de binnenzijde. Vriendelijke personeel en vakkundig.

Schuifpuien
Kozijnen
Dakkapellen
Vakkundig en professioneel
Edgar

Wij zijn uitermate tevreden over Flexkozijn. Zowel in het voortraject als tijdens en na de plaatsing. Vriendelijke, vakkundige monteurs die meedenken, overleggen en waar nodig aanpassen. Werken zeer netjes en ruimen alles keurig op! Het eindresultaat is in 1 woord fantastisch!Van ons een dikke 10 en bevelen Flexkozijn ook zeer aan!

Dakkapellen
Schuifpuien
Vakkundig en fijne communicatie
Dave uit Almere

Wij hebben een dakkapel en schuifpui laten plaatsen door Flexkozijn. Vanaf begin tot eind netjes en open. Meedenkend en fijne monteurs. Ook als er iets afwijkt wordt er in oplossingen gedacht en wordt dit opgelost! Bedankt voor de samenwerking en tot de volgende klus! Team Flexkozijn ga zo door en nogmaals heel erg bedankt.

Kozijnen
Deuren
Flexkozijn heeft goed werk geleverd!
Familie Willem

Wij hebben al onze kozijnen voor triple en kunststof laten vervangen. Daarnaast hebben we ook de voor- en achterdeur vernieuwd. Ze maken duidelijk afspraken en zijn snelle, vakkundige mensen.

Schuifpuien
Kozijnen
Raamdecoratie
Toppers
Fam Smit Knol uit Bovenkarspe

Wij hebben een schuifpui laten zetten en nog andere kozijnen, zeer tevreden. vriendelijke monteurs en erg behulpzaam. echt vakmanschap.

Kozijnen
We zijn zeer tevreden
Bennie uit Enschede

Vanaf het begin een goed gevoel Naar meerdere offertes was de keuze duidelijk Goed en duidelijk advies Hard werkend personeel tijdens het plaatsen van de kozijnen, werken netjes komen afspraken na Laten het netjes achter We zijn erg blij met h et eindresultaat.

Schuifpuien
Deuren
Kozijnen
We krijgen veel complimenten van anderen, het is prachtig geworden!
Familie Jansen

Aanvankelijk zouden we alleen twee schuifpuien en de bijkeukendeur laten vervangen. Naar het vergelijken van drie verschillende offertes zijn we, door de mooie kozijnen van Schüko voor Flexkozijn gegaan. Na een oriënterend gesprek hadden we ook besloten alle kozijnen en deuren van de woning te vervangen. We zijn ongelooflijk blij met het resultaat en de goede service.

Kozijnen
Deuren
Van aankoop tot plaatsing een goede samenwerking met een mooi resultaat
Familie Brouwer

In het eerste gesprek kregen we zeer goed advies. De offerte volgde snel en viel ons enorm mee. De plaatsing ging boven verwachting snel en we zijn enorm tevreden met het resultaat. De medewerkers beschikken over veel kennis en ze zijn erg vriendelijk.

Bekijk de mogelijkheden

Download
onze
brochures

Kwaliteit en veiligheid

Vrijblijvend advies

Onze ervaren adviseurs komen graag bij je langs om je persoonlijk te adviseren en al je vragen te beantwoorden. Zo krijg je een goed beeld van de verschillende opties en kun je weloverwogen beslissen welke kozijnen en deuren het beste passen bij jouw woning en wensen.Het is onze missie om onze klanten te voorzien van hoogwaardige producten en uitstekende service, en vrijblijvend advies is daar een belangrijk onderdeel van

We horen graag van je

Contactformulier

Ik wil graag meer weten van

Bedankt voor je bericht. We nemen snel contact met je op.
Oeps. Er ging wat mis bij het versturen van het formulier. Probeer het nog een keer of stuur een mail naar info@flexkozijn.nl.