Home
Over ons

Flexkozijn

Met gedisciplineerde precisie en zorg dragen wij bij aan plezierig en warm wonen. Door echt te luisteren vervullen we de wensen van alle betrokkenen en denken we mee voor de beste opties en mogelijkheden. Wij maken verwachtingen waar door afspraken na te komen. Met als resultaat een prachtig eindresultaat, nieuw warm woongenot voor jou én een lange-termijnrelatie. Want ook na de plaatsing, laten wij jou niet in de kou staan.

Dat zit goed

Wij zijn een innovatief bedrijf, maar dan wel met jarenlange ervaring op het gebied van kunststof kozijnen, deuren, gevelbekleding, dakkapellen, dakramen, overkappingen en schuifpuien. Al onze producten zijn van de beste kwaliteit.

Zo zijn onze kunststof kozijnen van het merk Schüco, bekleden we jouw gevel met hoogwaardig Keralit gevelbekleding en zijn alle kozijnen en deuren voorzien van het sterkste glas van VandaGlas. Zo weet je zeker met een Flexkozijn kunststof kozijnen: Dat zit goed

Werkwijze Flexkozijn

1. De kennismaking

Allereerst de kennismaking waarin we niet alleen naar jouw wensen luisteren maar ook graag meedenken over de beste mogelijkheden. Op basis daarvan stellen we een passend plan op. Bereiken we een akkoord? Dan wordt u binnen 2 weken gebeld voor een inmeting.

2. Bouwtechnische inmeting

Tijdens de bouwtechnische inmeting wordt alles tot op de millimeter precies ingemeten en kunnen bij akkoord de orders de deur uit.

3. Plaatsing

Ongeveer 4 weken voor de plaatsing, wordt u gebeld om de specifieke plaatsingsdatum af te spreken. Hiervan krijgt u via de e-mail een bevestiging, inclusief extra informatie over het plaatsen.Op de afgesproken datum worden de producten geplaatst en compleet afgewerkt.

4. Eindresultaat

Zorgeloos genieten.

Werkgebied Flexkozijn

Vanuit onze werkplaats en showroom in Goor, waar wij o.a. onze eigen dakkapellen bouwen, geven wij advies en plaatsen wij kunststof kozijnen, deuren, schuifpuien en dakkapellen door een groot deel van Nederland. Liever langs komen in de showroom? Maak vrijblijvend een afspraak voor een showroom-gesprek.

Afspraak maken

Klantervaringen

Kozijnen
Gewoon geweldig
Jeanine & Cos, Lelystad
Kozijnen
Deuren
Dakkapellen
Top vakwerk door Tim en Jonathan
Gert-Jan, Loosdrecht
Deuren
Fantastische service en plaatsing
Fam. Brouwer
Dakkapellen
Fijn bedrijf, kozijnen zijn snel en goed geplaatst.
Fam. Bolderink
Kwaliteit en veiligheid

Onze keurmerken

Flexkozijnen hecht veel waarde aan de kwaliteit en veiligheid van haar producten en werkt daarom uitsluitend met kunststof kozijnen en deuren die voorzien zijn van de benodigde keurmerken. Zo voldoen al onze producten aan het KOMO-keurmerk, wat betekent dat ze getest zijn op onder andere duurzaamheid en inbraakwerendheid en voldoen aan de wettelijke eisen.

We horen graag van je

Contactformulier

Ik wil graag meer weten van

Bedankt voor je bericht. We nemen snel contact met je op.
Oeps. Er ging wat mis bij het versturen van het formulier. Probeer het nog een keer of stuur een mail naar info@flexkozijn.nl.