Home
Inspiratie
Kunststof kozijnen, deuren en schuifpui woonhuis Zwolle

Kunststof kozijnen, deuren en schuifpui woonhuis Zwolle

Ontdek hoe we onlangs een prachtige woning in Zwolle hebben getransformeerd met onze hoogwaardige kunststof kozijnen, deuren en schuifpuien. Laat u inspireren:
Gratis Adviesgesprek
Schüco Premium Partner
VKG Keurmerk
Klanten vertellen
No items found.

Vrijblijvend adviesgesprek: 

Bij FlexKozijn gaan we voor het perfecte resultaat dat aan al uw verwachtingen voldoet. Ontdek de mogelijkheden voor uw woning en ervaar onze werkwijze. Neem vandaag nog contact op voor een vrijblijvend adviesgesprek en laat ons uw huis transformeren met hoogwaardige kunststof kozijnen!

Klantervaringen

Kozijnen
Gewoon geweldig
Jeanine & Cos, Lelystad
Kozijnen
Deuren
Dakkapellen
Top vakwerk door Tim en Jonathan
Gert-Jan, Loosdrecht
Deuren
Fantastische service en plaatsing
Fam. Brouwer
Schuifpuien
Kozijnen
Dakkapellen
Vakkundig en professioneel
Edgar
Bekijk de mogelijkheden

Download
onze magazines

Kwaliteit en veiligheid

Onze keurmerken

Flexkozijnen hecht veel waarde aan de kwaliteit en veiligheid van haar producten en werkt daarom uitsluitend met kunststof kozijnen en deuren die voorzien zijn van de benodigde keurmerken. Zo voldoen al onze producten aan het KOMO-keurmerk, wat betekent dat ze getest zijn op onder andere duurzaamheid en inbraakwerendheid en voldoen aan de wettelijke eisen.

Kwaliteit en veiligheid

Vrijblijvend advies

Onze ervaren adviseurs komen graag bij je langs om je persoonlijk te adviseren en al je vragen te beantwoorden. Zo krijg je een goed beeld van de verschillende opties en kun je weloverwogen beslissen welke kozijnen en deuren het beste passen bij jouw woning en wensen.Het is onze missie om onze klanten te voorzien van hoogwaardige producten en uitstekende service, en vrijblijvend advies is daar een belangrijk onderdeel van

We horen graag van je

Contactformulier

Ik wil graag meer weten van

Bedankt voor je bericht. We nemen snel contact met je op.
Oeps. Er ging wat mis bij het versturen van het formulier. Probeer het nog een keer of stuur een mail naar info@flexkozijn.nl.