Home
Schüco Premium Partner

Schüco Premium Partner

Voor de allerbeste kwaliteit kunststof systemen, hebben wij de handen ineengeslagen met Schüco. Schüco heeft al meer dan 60 jaar ervaring met kozijnen, deuren en schuifpuien. Daarom zijn wij ervan overtuigd dat een bedrijf als deze volledig aan de wensen van onze klant kan voldoet.

Schüco is een Duitse fabrikant die hoge kwaliteit kunststof profielen produceert. Hiervoor wordt zorgvuldig gebruik gemaakt van PVC grondstof, vervult met de hoogste kwaliteitseisen. Dankzij de milieuvriendelijke calcium – zink stabilisator, zijn de kozijnen licht- en weersbestendig, slagvast en ook bij hogere temperaturen vormvast. En ook het raambeslag wordt standaard zorgvuldig behandeld met een korrosie vertragende laag, voor een nog langere levensduur en minimaal onderhoud. Dit geeft de kunststof kozijnen en schuifpuien een overtuigend kwaliteit.

Schüco is momenteel in meer dan 80 landen actief, vandaar dat wij ons met recht trotse partner in Nederland noemen!

Kwaliteit en veiligheid

Onze keurmerken

Flexkozijnen hecht veel waarde aan de kwaliteit en veiligheid van haar producten en werkt daarom uitsluitend met kunststof kozijnen en deuren die voorzien zijn van de benodigde keurmerken. Zo voldoen al onze producten aan het KOMO-keurmerk, wat betekent dat ze getest zijn op onder andere duurzaamheid en inbraakwerendheid en voldoen aan de wettelijke eisen.

We horen graag van je

Contactformulier

Ik wil graag meer weten van

Bedankt voor je bericht. We nemen snel contact met je op.
Oeps. Er ging wat mis bij het versturen van het formulier. Probeer het nog een keer of stuur een mail naar info@flexkozijn.nl.