Home
Politie keurmerk veilig wonen

Politie keurmerk veilig wonen

Bij Flexkozijn staat veiligheid hoog in het vaandel. Daarom zijn al onze producten voorzien van het Politie Keurmerk Veilig Wonen (PKVW). Dit keurmerk is een erkenning van de politie voor woningen en gebouwen die voldoen aan strenge veiligheidseisen. Het PKVW omvat diverse aspecten van inbraakpreventie, zoals goede verlichting, inbraakwerend hang- en sluitwerk en voldoende zichtbaarheid van buitenaf. Door te kiezen voor kozijnen, deuren, schuifpuien en dakkapellen met het PKVW-keurmerk, investeer je in de veiligheid van je woning en verklein je de kans op inbraak. Met dit keurmerk tonen we aan dat we ons inzetten om onze klanten te voorzien van producten die niet alleen mooi en functioneel zijn, maar ook bijdragen aan een veilige leefomgeving.

Kwaliteit en veiligheid

Onze keurmerken

Flexkozijnen hecht veel waarde aan de kwaliteit en veiligheid van haar producten en werkt daarom uitsluitend met kunststof kozijnen en deuren die voorzien zijn van de benodigde keurmerken. Zo voldoen al onze producten aan het KOMO-keurmerk, wat betekent dat ze getest zijn op onder andere duurzaamheid en inbraakwerendheid en voldoen aan de wettelijke eisen.

We horen graag van je

Contactformulier

Ik wil graag meer weten van

Bedankt voor je bericht. We nemen snel contact met je op.
Oeps. Er ging wat mis bij het versturen van het formulier. Probeer het nog een keer of stuur een mail naar info@flexkozijn.nl.