DAKKAPELLEN

Een dakkapel van kunststof heeft een lange levensduur, is weerbestendig en onderhoudsvrij. U heeft geen schilder nodig die jaarlijks kosten met zich mee brengt. Mocht u besluiten om een dakkapel te kopen, kunt u het beste een kunststof dakkapel kiezen.

Met een kunststof dakkapel van FlexKozijn kunt u uw donkere zolder omtoveren tot een volwaardige leefruimte voor uzelf en het hele gezin. Door een dakkapel creëert u meer natuurlijk licht en een optimale benutting van uw zolder. Uw zolder wordt hierdoor een stuk ruimer. Ook kunt u dankzij een dakkapel zorgen voor een betere ventilatie.

Onze dakkapellen worden altijd ter plekke door ons gebouwd. Dit heeft als voordeel dat de dakkapel altijd strak aansluit op uw dak en de binnenkant van de zolder, zodat er geen koudebruggen ontstaan. Afhankelijk van het dak en grote van de dakkapel is dit vaak in twee dagen te realiseren. Onze dakkapellen worden standaard met overstekken gebouwd. De zijwanden, voorfront en boeien worden voorzien van Keralit of Trespa. Het dak wordt voorzien van EPDM dakbedekking. Ook hierin hebben we mogelijkheden om andere producten te gebruiken.

Ook voor de binnen afwerking van een dakkapel bent u bij ons aan het juiste adres. Na duidelijke afspraken over de binnen afwerking timmeren wij uw dakkapel af met gips of MDF. Ook een scheidingswand aanbrengen is voor ons geen probleem.

Flexkozijn Hengelo

Voor vragen, een dakkapel offerte of informatie kunt u contact opnemen met ons:

Uiteraard kunt u ook langs komen in onze showroom in Hengelo. Of maak gebruik van de Whatsapp functie onderaan de pagina.