GEVELBEKLEDING

Op zoek naar gevelbekleding? Onze kunststof gevelbekleding van keralit is te verkrijgen als rabatsysteem of potdeksel systeem. Deze twee systemen worden blind geschroefd, zodat u de schroeven niet zal zien. De lengtes van zes meter zorgen voor een naadloze afwerking van de gevelplaten. Door de sponningen ontstaat er een mooi lijnenspel, zodat het geheel er altijd strak uit zal zien.

Keralit gevelpanelen

Keralit gevelpanelen zijn horizontaal als verticaal te gebruiken. De dakrand profielen van keralit zijn te gebruiken voor boeien en windveren. Door de lengtes  ( 6 meter ) van de gevelpanelen en het unieke kliksysteem kan er altijd zonder schroeven in het zicht gewerkt worden. Al deze gevelpanelen van keralit zijn voorzien van een houtstructuur zodat het niet meer van houten gevelbekleding te onderscheiden is. Gevelbekleding van hout heeft meer onderhoud nodig terwijl Keralit kleurecht en niet gevoelig is voor schimmels en andere rottingsprocessen. Keralit is onderhoudsarm. De gevelbekleding kan 1 of 2 keer per jaar schoongemaakt worden met wat water en sop.

Levensduur gevelbekleding

De levensduur van kunststof schroten is lang. De kwaliteit is gegarandeerd, waardoor u tot 10 jaar garantie krijgt. De oersterke basis bestaat uit gerecyclede kunststoffen, zo blijft het gebruik van grondstoffen minimaal beperkt.

Flexkozijn Hengelo

Heeft u vragen over kunststof gevelbekleding? Neem gerust contact met ons op via:

Uiteraard kunt u ook langs komen in onze showroom in Hengelo. Of maak gebruik van de Whatsapp functie onderaan de pagina.