Schuifpuien & Tuindeuren

De schuifpuien en tuindeuren van Flexkozijn vormen een perfecte aansluiting van kamer naar terras, waardoor uw tuin als het ware de verlenging kan worden van uw woonkamer. Onze tuindeuren en schuifpuien zijn van goede kwaliteit en hebben een lange levensduur.

Kunststof schuifpui

De schuifpuien zijn zowel van binnen als buiten bedienbaar, hierdoor kan de kunststof schuifpui ook als achterdeur functioneren. Door de bedieningshendel te bewegen wordt de schuifpui door het schuifdeursysteem opgetild. Hierdoor schuift de deur soepel en geruisloos. Als de schuifdeur gesloten wordt, zorgt de weggewerkte sluitstang voor de perfecte vergrendeling van uw schuifpui.

Tuindeuren

Onze tuindeuren geven extra licht aan uw woonkamer en bieden de mogelijkheid om in de warmere maanden heerlijk te genieten van uw tuin.  De schuifdeuren of tuindeuren vanuit de woonkamer, in combinatie met een terrasoverkapping, zorgen ervoor dat het geheel nog beter op elkaar aansluit. Hierdoor kunt u de zomerdag heerlijk gebruik maken van zowel tuin als kamer.

Uw schuifdeur of tuindeur op maat?  Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Veilig

Al ons hang en sluitwerk is voorzien van een politiekeurmerk. Dit betekent dat de sloten duurzaam en inbraak werend zijn volgens bepaalde richtlijnen. Huizen die hang en sluitwerk hebben met een politiekeurmerk zijn minder snel de dupe van inbraak en vandalisme. Onze tuindeuren en schuifpuien van Schüco zijn voorzien van een driepuntsluiting en zijn voorzien van het politiekeurmerk, zodat u met een veilig gevoel op pad kunt gaan.

Flexkozijn Hengelo

Heeft u vragen over onze deuren en schuifpuien? Neem gerust contact met ons op via:

Uiteraard kunt u ook langs komen in onze showroom in Hengelo. Of maak gebruik van de Whatsapp functie onderaan de pagina.