DEUREN

Deuren geven uitstraling aan uw woning. De voordeur is toch wel het visite kaartje van een woning. Iedereen wil zijn of haar woning naar eigen smaak indelen. FlexKozijn biedt daarom een ruime gevarieerde keuze, van moderne tot aan klassieke voordeuren met een lange levensduur kunt u bij ons terecht. Er is keuze uit verschillende deurmaterialen, glassoorten en handgrepen. Daarnaast is het ook mogelijk om samen met één van onze verkoopadviseurs uw eigen deuren samen te stellen qua vormgeving, kleur en beslag! Eerst wat inspiratie opdoen? Kom langs bij onze showroom in Hengelo voor uitgebreid advies.

Veilig

Onze deuren van Schüco zijn voorzien van hang- en sluitwerk met politiekeurmerk. Huizen met hang en sluit werk met een politiekeurmerk zijn minder vaak dupe van inbraak of vandalisme. De voor en achterdeur is de entree van uw woning en moet goed beveiligd zijn. Zo kunt u altijd uw huis met een goed gevoel verlaten.

Flexkozijn Hengelo

Heeft u vragen over onze deuren? Neem gerust contact met ons op via:

Uiteraard kunt u ook langs komen in onze showroom in Hengelo. Of maak gebruik van de Whatsapp functie onderaan de pagina.