KOZIJNEN MET HOUTNERF PROFIEL

Kozijnen geven uw huis stijl, karakter en bepalen de sfeer van uw woning zowel binnen als buiten. Wij dragen zorg voor de perfecte aansluiting op de bestaande situatie. De kunststof kozijnen van FlexKozijn zijn in alle denkbare maten en kleuren te verkrijgen. In combinatie met een houtnerf profiel zijn onze kozijnen haast niet van hout te onderscheiden. Wij werken alleen met het gerenommeerde kozijnenmerk Schüco.

Al het hang en sluitwerk is voorzien van het politiekeurmerk zodat uw draai/kiepramen altijd optimaal vergrendelt zijn.

Maar dat is nog niet alles. De kunststof kozijnen van Schüco zorgen ook voor de perfecte warmte en geluidisolatie waardoor het energie label van uw woning naar beneden gesteld zal worden. De woning zal in waarde en verkoopbaarheid toenemen.

RENOVATIE

Uw woning zal na een renovatie weer een fris en nieuwe uitstraling krijgen. Ook hebben zij een draai/kiepsysteem, waardoor u het raam op meerdere manieren kunt openen voor de beste ventilatie of kies voor een glasrooster. Al het hang en sluitwerk is voorzien van het politiekeurmerk zodat uw draai/kiepramen altijd optimaal vergrendelt zijn.

DE VOORDELEN VAN KUNSTSTOF KOZIJNEN

In steeds meer gebouwen komen we kunststof kozijnen tegen. Wanneer we de voordelen van kunststof kozijnen onder de loep nemen is dat ook niet zo vreemd.
Het meest in het oog springende voordeel van kunststof kozijnen ten opzichte van andere materialen is de duurzaamheid. Kunststof kozijnen gaan wel tot 50 jaar mee. Aan het einde van de levensduur kunnen ze nagenoeg volledig worden gerecycled. Daarnaast zijn ze warmte- en geluids-isolerend zodat u tevens bespaart op uw stookkosten.
Ten slotte zijn de kozijnen veel makkelijker te onderhouden. U hoeft ze immers niet periodiek te schilderen zodat u bespaart op uw jaarlijkse onderhoud.

NEEM DIRECT CONTACT OP

Heeft u vragen of wilt u graag een keer met ons van gedachten wisselen over het plaatsen van kunststof kozijnen. We komen graag bij u langs. Aarzel niet en neem vrijblijvend contact met ons op. Het is tevens mogelijk om direct een offerte aanvraag in te vullen.

Uiteraard kunt u ook langs komen in onze showroom in Hengelo. Of maak gebruik van de Whatsapp functie onderaan de pagina.