No items found.

Moderne uitstraling:

De kozijnen en deuren van deze woning zijn onlangs volledig vernieuwd en zijn uitgevoerd in de stijlvolle RAL kleur 9010.

Kwaliteit en duurzaamheid:

De kozijnen en deuren zijn gemaakt van hoogwaardige materialen en vakmanschap. Hierdoor is niet alleen een moderne uitstraling gerealiseerd, maar ook duurzaamheid en efficiëntie gewaarborgd. De nieuwe kozijnen en deuren zijn goed geïsoleerd, wat resulteert in een energiezuinige woning met lagere energiekosten.

Licht en ruimte:

De nieuwe kozijnen zijn voorzien van grote ramen, die overvloedig natuurlijk licht in het interieur laten stromen. Hierdoor voelt de woning nog ruimer en helderder aan. Het creëert een aangename sfeer en biedt bewoners de mogelijkheid om te genieten van het prachtige uitzicht op de groene omgeving vanuit elke kamer in huis.

Laten we u meenemen naar een recent project waar we met trots aan hebben gewerkt:

Klantervaringen

Kozijnen
Gewoon geweldig
Jeanine & Cos, Lelystad
Kozijnen
Deuren
Dakkapellen
Top vakwerk door Tim en Jonathan
Gert-Jan, Loosdrecht
Deuren
Fantastische service en plaatsing
Fam. Brouwer
Dakkapellen
Fijn bedrijf, kozijnen zijn snel en goed geplaatst.
Fam. Bolderink
Bekijk de mogelijkheden

Download
onze magazines

Kwaliteit en veiligheid

Onze keurmerken

Flexkozijnen hecht veel waarde aan de kwaliteit en veiligheid van haar producten en werkt daarom uitsluitend met kunststof kozijnen en deuren die voorzien zijn van de benodigde keurmerken. Zo voldoen al onze producten aan het KOMO-keurmerk, wat betekent dat ze getest zijn op onder andere duurzaamheid en inbraakwerendheid en voldoen aan de wettelijke eisen.

Kwaliteit en veiligheid

Vrijblijvend advies

Onze ervaren adviseurs komen graag bij je langs om je persoonlijk te adviseren en al je vragen te beantwoorden. Zo krijg je een goed beeld van de verschillende opties en kun je weloverwogen beslissen welke kozijnen en deuren het beste passen bij jouw woning en wensen.Het is onze missie om onze klanten te voorzien van hoogwaardige producten en uitstekende service, en vrijblijvend advies is daar een belangrijk onderdeel van

We horen graag van je

Contactformulier

Ik wil graag meer weten van

Bedankt voor je bericht. We nemen snel contact met je op.
Oeps. Er ging wat mis bij het versturen van het formulier. Probeer het nog een keer of stuur een mail naar info@flexkozijn.nl.